Hillitty tekstinmuokkaus – hillittömän hyvä tekstin editointi

Tekstissäsi asiat ovat oikein ja kaikki tarpeelliset elementit löytyvät, mutta viesti ei vain kulje. Vastaanottaja pyörittelee päätään ja silmiään. Sinä vääntelet käsiäsi kuin entisaikain linnanneito. Oih ja voih!

On ilmiselvää, että tekstisi kaipaa perusteellista pohdintaa ja erityisesti ulkopuolista näkemystä. Tekstin editointi tulisi nyt todella tarpeeseen.

Kysy lisää! Pyydä tarjous!

Jonkun pitäisi lukea tekstisi ajatuksella läpi, pohtia sen sisäistä rakennetta, puhutteluja, vaikutuskeinoja ja tyyliä. Varmaan arvasitkin, että se joku olen tietysti minä. Käärin hihani, käyn kirjainten kimppuun ja myllään tekstisi perin pohjin niin, että lopulta se on kieliasultaan moitteetonta, sen ilmaisut ovat harkittuja ja esitys tarkoituksenmukaista. Muokkaukseni jälkeen viestisi puhuttelee vastaanottajaa, se on helposti lähestyttävää, kiinnostavaa ja vaikuttavaa.

Uhhuh, kuulostaa hyvältä, mutta mitä maksaa?

Lähtökohtana tekstinmuokkaukselle on hillitty kielentarkistus, eli muokkauksen perustaksi katson ensin kaikki kieliopilliset seikat kuntoon. Kielentarkistuksen hillitty hinta on puoli senttiä merkiltä. Kyllä, tosiaan vain 0,005 euroa/merkki.

Kielentarkistuksen jälkeen pohdimme yhdessä, mikä on tekstisi tarkoitus, mihin sillä pyritään ja mikä sen tyyli voisi olla. Tämän jälkeen laitan kellon tikittämään ja editoin tekstin harkiten mutta reippaassa aikataulussa 45 euron tuntiveloituksella. Muokkaan tunnissa valmiiksi kieliopillisesti kunnostettua tekstiä huimat määrät, mutta voimme myös sopia jo etukäteen enimmäishinnan, niin kustannus ei karkaa käsistä eikä loppulasku yllätä.

Sovittu aika voi olla myös alle tunnin.

Lisään hintoihin arvonlisäveron (24 %), koska haluan pysyä verottajan kanssa hyvissä väleissä.

Super-duper-tarjous!

Jos haluat lisäksi erillisen palautteen, kirjoitan sinulle napakat ja ystävälliset ohjeet, joilla parannat tekstiäsi huimasti. Koska olen juonikas ja yritteliäs kielenhuoltopalveluja kauppaava taho, tarjoan ensimmäisen palautekerran ilmaiseksi.

Totta se on! Kun ostat minkä tahansa Hillityn pilkun kielenhuoltopalvelun, saat palautteen tekstistäsi ilmaiseksi ensimmäisellä kerralla!

Tämä on todella huikea tarjous, johon ei edes TV-Shop pysty – tosin sieltä saattaisit saada hirvittävän hyvät rintaliivit ja sähköshokkivatsajumppalaitteen lisäksi. Keskity hyvä ihminen! Ethän sinä nyt niillä mitään tee, kun tarkoituksesi on hankkia hillittyjä pilkkuja tekstiisi.

Kyllä kiitos, haluan keskustella kielenhuoltopalveluista: