Graafinen suunnittelu- ja julkaisupalvelu
Villi pikseli

Suunnittelen ja valmistan painotuotteet ja digitaaliset julkaisut asiantuntevasti ja kekseliäästi. Aikatauluni on varsin rapsakka ja hinnoitteluni huiman edullinen. Siis oikeasti edullinen!

Kysy tarjous:


Onko ravintolasi ruokalista päässyt pilaantumaan ja tarvitset tuoreen tilalle mieluiten eilen tai ainakin heti?

Toteutan alusta loppuun ruokalistan, joka sopii ravintolasi tyyliin, on kaunis ja helppolukuinen.

Tarvitsetko esitteen messuille tai liiketapaamiseen? Julisteen tai kutsukortin tapahtumaasi?

Tarpeesi mukaan teen painotuotteen sinulle julkaisuvalmiiksi, niin että voit joko itse tulostaa tai tulostuttaa sen. Voin myös huolehtia työn loppuun asti niin, että saat täysin valmiin tuotteen käsiisi.

Mainostatko siellä täällä ja haluaisit yhtenäisen ilmeen kaikille ilmoituksillesi?

Valmistan painovalmiit mainokset eri kokoisina versioina ja huolehdin sopimuksen mukaan aineistosi suoraan painettavaksi.

Tuotteesi on huippu ja ansaitsee kunnollisen käyttöohjeen. Kuka tekisi?

Kysypä ensin minulta. Suunnittelen ja toteutan visuaalisesti selkeän ja kielellisestikin käytettävän käyttöohjeen käden käänteessä, olenhan sekä tekninen viestijä että graafisen alan osaaja. Saat koko setin samasta paikasta, niin tekstin kuin ulkoasunkin.

Etsitkö graafista taittajaa yhdistyksesi pienlehdelle?

Sinulla on valmiina nippu juttuja ja kuvia. Miten ihmeessä ne saisi paketoitua lehdeksi? Kysy minulta! Kasaan sekalaisesta aineistosta yhdistyksenne perinteitä kunnioittavan julkaisun, josta on iloa ja hyötyä yhdistyksesi jäsenille. Hoidan aineiston painoon tai valmistan sen suoraan jaettavaksi digilehdeksi.


Älä enää mieti. Kysy tarjous: